Spelers

Jafar Arias

Jafar Arias werd op 16 juni 1995 geboren en is bezig aan zijn derde seizoen bij FC Groningen. Hij kwam medio 2012 over van AGOVV B1. FC Groningen acteerde net iets alerter dan Vitesse dat de sterke aanvaller ook graag had ingelijfd.

Eind November 2014 debuteerde Jafar in het eerste elftal van FC Groningen tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV en is hij hard op weg een vaste waarde te worden in Fc Groningen 1.

 

Lees verder...

Sadik Spijodic

Sadik Spijodic is geboren op 25 December 1996 in Doborovski(Bosnie-Herzegovina en voetbalt al vanaf zijn 5e levensjaar.

Hij is begonnen bij JVS alwaar hij tot zijn 10e speelde. Van daaruit maakte Sadik de overstap naar V.V. Emmen en draaide daar direct een goed seizoen in de D1 voordat F.C Emmen hem scoutte en naar de Meerdijk haalde.

Sadik speelde vervolgens 3 jaar voor F.C Emmen alvorens een zware blessure er voor zorgde dat F.C Emmen hem liet vertrekken. Het werd dus wederom een jaartje V.V Emmen in B1 voor Sadik en dat werd een heel sterk seizoen.

F.C Groningen bleek hem al geruime tijd te volgen en de overgang naar Sadik's huidige club was snel beklonken. Sadik speelt nu alweer 3 jaar bij deze club in de jeugdopleiding en is bezig aan zijn laatste jaar in A1. Na wederom een blessure is de 2e seizoenshelft een zeer belangrijke voor Sadik om een eventuele prof verbintenis bij F.C Groningen veilig te stellen.

Wij gaan ervan uit dat dit goed komt uiteraard en geloven in jou ! 

Lees verder...